Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website OmgekeerdZoeken.nl en onderliggende pagina's. Door deze site te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

OmgekeerdZoeken.nl biedt op eenvoudige en overzichtelijke wijze de mogelijkheid om op basis van een telefoonnummer te achterhalen wat het bijbehorende adres of naam is. Ook is het mogelijk op andere wijze bestanden te doorzoeken, bijvoorbeeld het zoeken van een telefoonnummer op basis van een naam. Deze gegevens haalt OmgekeerdZoeken.nl uit openbare bronnen op internet, zoals google, nummerzoeker en telefoonarchief.nl. OmgekeerdZoeken.nl is daarom niet aansprakelijk voor het gebruik van deze diensten, omdat OmgekeerdZoeken.nl niet in een eigen database zoekt, kan zij geen wijzigingen in vermeldingen aanbrengen. OmgekeerdZoeken.nl is niet verantwoordelijk voor aan de internetsite gekoppelde informatie door derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van deze informatie in. Dit houdt in dat OmgekeerdZoeken.nl niet aansprakelijk kan worden gesteld voor foute, onvolledige of niet gewenste informatie.

OmgekeerdZoeken.nl is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te ontstaan en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de internetsite of met de onmogelijkheid de internetsite te kunnen raadplegen.

      Aanbiedingen van The Phone House, Typhone en Vodafone!

BESLIST.nl - zoeken, vergelijken, kopen

Zoek personen met behulp van Wieowie.nl

Voornaam:

Achternaam:

Powered by Wieowie.nl

Google maps zoeken, voer de lokatie onder de kaart in.

Google maps wordt geladen...

Routeplanner met behulp van ANWB, route plannen op postcode of adres.

Zoeken op domeinnaam met behulp van domaintools

Zoeken op postcode met behulp van Postcode.nl

Postcode:


Straat / Plaats: